Jag har under de senaste åren utvecklat en intensiv förkärlek för möbler och inredning av alla de slag. Möbler är för mig nästan något sexuellt, vilket mycket väl skulle vara anledningen bakom det faktum att alla mina vänner numer vägrar sitta i framförallt min soffa, en del väljer helt enkelt att stå när de är hemma hos mig. I vilket fall så behöver jag nu nya möbler. Men jag vill inte gå till en affär och köpa dem, nej jag föredrar att handla prylar över nätet numera. Jag köper saker nästan uteslutande via nätet faktiskt. Det är ju så enkelt, bara att klicka här på en knapp eller whatever och så är det klart. Kan liksom inte bli bättre enligt min mening. Det är till och med så att jag nu har bestämt mig för att aldrig mer köpa något i vanlig butik. Hur länge den policyn håller återstår förstås att se men jag kan i varje fall försöka.