Oj vilken härlig helg det blev på golfbanan med Henrik och Sebastian vädret blev strålande fint och övernattningen på hotellet var jätte lyckat och hotellets middag var bland det godaste jag ätit på länge. Vilken skillnad det blir när man spelar med bra utrustning jag tror aldrig jag har spelat så bra som jag gjorde nu till både Henrik och Sebastian stora förvåning. Jag hade inför helgen skaffat mig ett par nya golfklubbor och en ny golfvagn det var det som gjorde den stora skillnaden att det kunde göra en sådan stor skillnad trodde jag faktiskt inte. Jag har tänkt om jag ska skaffa ett par nya golf skor nu när jag endå är igång och köper nytt och tittar runt på www.golfstore.se som har ett jättebra sortiment där jag även köpte klubborna och vagnen. Servicen i den butiken jag var i var verkligen jättebra så jag åker nog tillbaka. Jag hoppas att vi hinner åka iväg på några golfhelger till innan det börjar bli för kallt för man mår så bra efter en sådan helg som vi hade nu, man behöver åka iväg ibland och bara koppla av från allt.